Este cea mai aşteptată carte din lume. “Poate schimba destinul celei mai puternice ţări a planetei”

Articole

Cartea care descrie cu lux de amănunte cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii a fost lansată în Statele Unite ale Americii. Autorul este un fost membru al comando-ului SEAL, care a văzut cum s-a petrecut totul şi a descris momentele importante din cadrul operaţiunii.

Cea mai aşteptată carte a lumii a fost deja comandată de mii de oameni, cu multe zile inainte de lansare.Cartea autobiografică “No Easy Day“, lansată ieri în Statele Unite ale Americii, a provocat reacţii în lanţ printre oficialii Pentagonului.

GEORGE LITTLE, purtător de cuvânt Pentagon: “Vom continua să analizăm opţiunile noastre în ceea ce priveşte responsabilitatea juridică pentru ceea ce este în opinia noastră o breşă în acordurile de confidenţialitate semnate de autorul acestei cărţi”.

Autorul, un fost militar al comando-ului SEAL, a văzut cu proprii ochi cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii şi a descris cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul. Cititorii au devorat pagină cu pagină autobiografia.

Cartea a fost scrisă de către Matt Bissonnette, sub pseudonimul Mark Owen, pentru a-şi proteja identitatea. Adevăratul nume al acestuia a fost dezvăluit de curând, însă, iar, acum, siguranţa fostului membru SEAL este pusă în pericol.

Mii de oameni au comandat cartea “No Easy Day”, încă de dinainte de a fi scoasă la vânzare. Aceasta dezvăluie unele dintre cele mai marcante momente din cadrul operaţiunii în care a fost ucis Bin Laden.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole
Black Friday: Cărți la reduceri de până la 95%!

Pregateste-te pentru seri relaxante, cu lecturi captivante, in anotimpul rece. Comanda acum, titluri exceptionale la preturi accesibile. Descopera unde gasesti cele mai mari reduceri la carti de Black Friday: Elefant.ro ofera discount de pana la 80% la carti de top fictiune, dezvoltare personala, istorie, psihologie, biografie si memorii, business, spiritualitate, …

Articole
BLACK FRIDAY 2019. Ce să nu cumperi pentru a nu lua țeapă

Black Friday 2019 România se organizează în data de 22 noiembrie. Conform tradiției americane, Black Friday 2019 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 29 noiembrie 2019. Black Friday 2019, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi …

Articole
Vrei să citești o carte WOW ? Încearcă cartea “Fizica povestită” în 648 de pagini a lui Cristian Presură!

Einstein spunea odată că lucrul cel mai de neînţeles este că lumea poate fi înţeleasă. Ciudat, nu? Ne-am fi aşteptat ca lumea să fie o colecţie haotică de întâmplări singulare şi complet imprevizibile, un univers în care se poate întâmpla orice şi oricând. Dar universul îşi are legile lui, pe …