Este cea mai aşteptată carte din lume. “Poate schimba destinul celei mai puternice ţări a planetei”

Articole

Cartea care descrie cu lux de amănunte cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii a fost lansată în Statele Unite ale Americii. Autorul este un fost membru al comando-ului SEAL, care a văzut cum s-a petrecut totul şi a descris momentele importante din cadrul operaţiunii.

Cea mai aşteptată carte a lumii a fost deja comandată de mii de oameni, cu multe zile inainte de lansare.Cartea autobiografică “No Easy Day“, lansată ieri în Statele Unite ale Americii, a provocat reacţii în lanţ printre oficialii Pentagonului.

GEORGE LITTLE, purtător de cuvânt Pentagon: “Vom continua să analizăm opţiunile noastre în ceea ce priveşte responsabilitatea juridică pentru ceea ce este în opinia noastră o breşă în acordurile de confidenţialitate semnate de autorul acestei cărţi”.

Autorul, un fost militar al comando-ului SEAL, a văzut cu proprii ochi cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii şi a descris cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul. Cititorii au devorat pagină cu pagină autobiografia.

Cartea a fost scrisă de către Matt Bissonnette, sub pseudonimul Mark Owen, pentru a-şi proteja identitatea. Adevăratul nume al acestuia a fost dezvăluit de curând, însă, iar, acum, siguranţa fostului membru SEAL este pusă în pericol.

Mii de oameni au comandat cartea “No Easy Day”, încă de dinainte de a fi scoasă la vânzare. Aceasta dezvăluie unele dintre cele mai marcante momente din cadrul operaţiunii în care a fost ucis Bin Laden.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole
Ține pasul cu cărțile bune – cărți reduse de Black Friday

Black Friday, evenimentul de reduceri cel mai cunoscut și așteptat din toată lumea, nu este doar despre tehnologie și electrocasnice. Știm că aceste produse au fost motorul campaniei încă de la începuturi, însă lucrurile au început să se schimbe în ultimii ani. Astăzi, reducerile de Black Friday sunt mai diversificate …

Articole
Regele Charles al III-lea, prima apariţie de la publicarea cărţii lui Harry. Unde a mers monarhul

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a fiului său, prinţul Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează DPA. În cartea sa “Spare”, Harry divulgă faptul …

Articole
Reduceri la carti Black Friday – Vezi ofertele

Acum este momentul sa-ti extinzi biblioteca si cunostintele! De Black Friday, te surprindem cu oferte ca la carte! Descopera editurile cu cele mai atragatoare preturi, in cadrul celui mai asteptat eveniment de cumparaturi online din an. Elefant.ro si-a inceput activitatea ca librarie online, iar din dragoste pentru rasfoire, de Black …