Regele Charles al III-lea, prima apariţie de la publicarea cărţii lui Harry. Unde a mers monarhul

Articole

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a fiului său, prinţul Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează DPA.

În cartea sa “Spare”, Harry divulgă faptul că l-a implorat pe tatăl său să nu se căsătorească cu cea de-a doua soţie a sa, Camilla, în prezent regina consoartă, relatează Agerpres.

  • Cumpara cartea “Prinţul Harry – Rezerva” de aici: libris.roelefant.rocarturesti.ro
  • Pachet carti “Povestea vietii mele. 4 volume – Regina Maria”: emag.ro
  • Pachet carti: “Rezerva” + “Drumul spre libertate”: librex.ro
  • Pachet Printul Harry + Regina Maria”: librex.ro

De asemenea, cartea face numeroase alte dezvăluiri, cum ar fi cea că fratele său mai mare şi moştenitorul tronului, William, l-a trântit la podea în timpul unei dispute.Totodată, Harry a folosit interviurile de promovare care au precedat cartea pentru a-şi întări afirmaţiile potrivit cărora unii membri ai familiei regale, inclusiv Camilla şi William, şi asistenţii lor au decis să facă dezvăluiri tabloidelor pentru a-şi reabilita imaginea, pe seama lui şi a soţiei sale, Meghan.

Deplasare discretă

Charles a stat de vorbă cu persoanele venite să-l întâmpine, dar nu a făcut nicio declaraţie cu privire la scandalul recent, la sosirea la centrul comunitar din Aboyne (Aboyne Community Shed), pentru a se întâlni cu reprezentanţi implicaţi în grupurile locale de sprijin.

Această deplasare discretă – primul eveniment public al monarhului de anul acesta – este în contrast puternic cu acoperirea mediatică de care a beneficiat cartea lui Harry, la o lună după lansarea unui serial documentar în şase părţi pe Netflix despre el şi Meghan.

Tot joi, William şi soţia sa, Kate, şi ea criticată în carte, şi-au făcut prima apariţie de la lansarea cărţii, vizitând un spital din nordul Angliei. Nici ei nu au făcut vreun comentariu cu privire la “Spare”. Până în prezent, nici Palatul Buckingham şi nici vreunul dintre membrii familiei regale nu au comentat dezvăluirile făcute de Harry.

Cartea de memorii a apărut pe piață

După ce luna trecută, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au apărut într-un documentar Netflix în care au făcut dezvăluiri despre relaţia lor şi despre decizia de a renunţa la viaţa regală, acum, prinţul de 38 de ani îşi spune propria poveste. Noua carte de memorii publicată marți, numită “Spare” (Rezervă), care face aluzie la rolul său de rezervă la succesiunea la tron, încalcă dramatic protocolul regal.

  • Cumpara cartea “Prinţul Harry – Rezerva” de aici: libris.roelefant.rocarturesti.ro
  • Pachet carti “Povestea vietii mele. 4 volume – Regina Maria”: emag.ro
  • Pachet carti: “Rezerva” + “Drumul spre libertate”: librex.ro
  • Pachet Printul Harry + Regina Maria”: librex.ro

O relatare profund personală a luptei interioare cu durerea a prinţului Harry în urma morţii mamei sale, prinţesa Diana, şi o analiză revelatoare a relaţiilor frânte cu tatăl său, regele Charles, cu mama sa vitregă, regina-consoartă Camilla, şi cu fratele său, prinţul moştenitor William.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole
Ține pasul cu cărțile bune – cărți reduse de Black Friday

Black Friday, evenimentul de reduceri cel mai cunoscut și așteptat din toată lumea, nu este doar despre tehnologie și electrocasnice. Știm că aceste produse au fost motorul campaniei încă de la începuturi, însă lucrurile au început să se schimbe în ultimii ani. Astăzi, reducerile de Black Friday sunt mai diversificate …

Articole
Reduceri la carti Black Friday – Vezi ofertele

Acum este momentul sa-ti extinzi biblioteca si cunostintele! De Black Friday, te surprindem cu oferte ca la carte! Descopera editurile cu cele mai atragatoare preturi, in cadrul celui mai asteptat eveniment de cumparaturi online din an. Elefant.ro si-a inceput activitatea ca librarie online, iar din dragoste pentru rasfoire, de Black …

Articole
Black Friday: Cărți la reduceri de până la 95%!

Pregateste-te pentru seri relaxante, cu lecturi captivante, in anotimpul rece. Comanda acum, titluri exceptionale la preturi accesibile. Descopera unde gasesti cele mai mari reduceri la carti de Black Friday: Elefant.ro ofera discount de pana la 80% la carti de top fictiune, dezvoltare personala, istorie, psihologie, biografie si memorii, business, spiritualitate, …