Devino liderul propriei vieti – Afla cum sa iti traiesti viata dupa propriile reguli!

Dezvoltare Personala si Profesionala

Am scris această carte din toată inima, cu scopul de a scoate la suprafaţă comoara ta interioară. Acea comoară care este strălucirea ta.

Această carte îţi oferă paşi concreţi cu ajutorul cărora devii un om independent şi puternic pe propriile picioare. Este împărţită în 14 capitole gândite cu grijă, în aşa fel încât să îţi ofere rezultate tangibile în viaţa reală.

Poţi comanda cartea de aici:
http://lorand.visual-fix.com/

Este un ghid sigur prin care tu îţi descoperi valoarea umană, valorifici timpul pierdut şi devii cea mai bună versiune a ta. Este o valoare reală datorită faptului că am inclus acele repere mentale şi sufleteşti de care ai nevoie să îţi atingi cele mai îndrăzneţe dorinţe.

Îţi prezint povestea personală, modurile prin care am reuşit să îmi depăşesc statutul de muppet, cum am devenit dintr-un băiat dominat de frică în mai toate domeniile vieţii, un om cu încredere deplină în propriile forţe.

În domeniul sportiv, am devenit instructor de arte marţiale kyokushinkai.

În ceea ce priveşte relaţiile, mi-am depăşit condiţia de „doar un prieten” în faţa tuturor femeilor cu care interacţionam. Deasemenea am reuşit să am parte de atenţia şi timpul unor femei de calitate ceea ce mi se părea imposibil în trecut.

Cu această carte te învăţ cum să îţi valorifici talentele înnăscute şi cum să îţi foloseşti timpul într-o manieră utilă (să nu stagnezi).

Iar partea frumoasă abia acum urmează. Cartea este gândită în aşa fel încât să îţi fie de un real ajutor în contextul în care ai tu nevoie. Se bazează pe o mentalitate şi atitudine de învingător, iar apoi te îndeamnă să devii un om de acţiune. Această combinaţie este cheia succesului. Îţi garantez acest lucru.

Poţi comanda cartea de aici: http://lorand.visual-fix.com/

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dezvoltare Personala si Profesionala
16 carti de business must-read pentru 2016

Daca pana acum ti-am prezentat carti care te pot ajuta sa lansezi o afacere sau care te pot face sa atingi succesul in mediul de business, a sosit timpul sa tragem linie pe 2015 si sa vedem ce carti de business se vor lansa anul acesta, ce sfaturi cuprind si …

Dezvoltare Personala si Profesionala
Top 50 cele mai bune carti de dezvoltare personala

1. Secretele Succesului – Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent – Dale Carnegie Dale Carnegie spunea că „succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obţinut“. Sfaturile lui Dale Carnegie vă arată cum să deveniţi un interlocutor agreabil, de ce …

Articole
Cele mai bune Carti de Dezvoltare Personala si Profesionala

Mitul intreprinzatorului (The E-Myth Revisited) de Michael Gerber. Unii o considera cea mai buna carte de antreprenoriat din lume (pentru afaceri mici si mijlocii). Aceasta carte are la baza definitia mea de afacere: “O firma comerciala si rentabila care functioneaza fara mine (fara proprietar)”. Este un manual practic si util …