Devino investitor și primești GRATUIT cartea “100 Best Stocks to BUY in 2019” + GHID de tranzacționare la bursă

Economie si Afaceri

Tocmai mi-a ajuns GRATUIT cartea “100 Best Stocks to BUY in 2019” de la XTB România si sunt nerabdator sa o citesc fiindca am tot auzit ca e tare interesanta si cu intelesuri bune pentru investitori.

Daca vrei si tu cartea, completeaza formularul de la acest link si vei primii GRATUIT cartea aceasta care este un bestseller al pieței de capital + un ghid de investiții cu cele mai mici comisioane din România!

Cartea prezintă analizele a 100 de acțiuni de avut în vedere de către investitori în acest an.

Succesul începe cu platforma potrivită

Fie că eşti trader începător sau experimentat, platforma noastră premiată şi uşor de utilizat este construită pentru a-ți aduce rezultate. Versiunea Desktop pentru xStation 5 îți permite să folosești toate funcțiile platformei de tranzacționare direct de pe calculatorul tău. Aceasta este cea mai rapidă versiune a platformei xStation 5.

Mai mult de 50% dintre clienţii noştri folosesc în mod activ și aplicaţia mobilă pentru a tranzacţiona de oriunde s-ar afla. Poți investi in acțiuni sau orice alte instrumente folosind xStation 5 Desktop sau Mobil.

De ce să investești cu XTB?

XTB România este lider regional în tranzacționarea de Acțiuni și CFD-uri. După 16 ani de la înființare, XTB este acum al patrulea broker listat din lume ca mărime și cel mai mare din Europa Centrală și de Est, cu birouri în peste 10 țări. Grupul XTB este, de asemenea, reglementat de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, incluzând FCA și KNF. Investitorii care aleg XTB, beneficiază de:

  • Peste 1500 de acțiuni disponibile de pe cele mai mari piețe din lume
  • Programe educaționale complete, condiții excepționale de tranzacționare și tehnologie avansată dezvoltată in-house
  • Instrumente de analiză, dedicate pieței de acțiuni, integrate în xStation 5

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Economie si Afaceri
Cartea Standardul Bitcoin de Saifedean Ammous (în limba română)

Cartea care a convins companii precum TESLA si MicroStrategy ca Bitcoin reprezinta asigurarea unui viitor mai bun Standardul Bitcoin este o carte non-tehnica scrisa special pentru persoanele care vor sa inteleaga rolul pe care il are Bitcoin in lume. O istorie a banilor care incepe inca din perioada preistorica pana …

Economie si Afaceri
Învață să ai ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN SINE și bucură-te de rezultate remarcabile!

Cartea “Secretele supreme ale încrederii depline în sine“ sau in engleza “The ultimate secret of total self-confidence“ scrisă de către Dr. Robert Anthony ne readuce aminte sau ne face să conștientizăm faptul că viața noastră este suma gândurilor pe care le avem și nu o consecință a circumstanțelor exterioare cărora tindem …

Economie si Afaceri
Cartea “Cum cresc brandurile”: Ceea ce specialiștii în marketing nu știu

Legea „pericolului dublu” ne spune că, atunci când cota de piață a brandurilor crește, și clientela lor se mărește. Această creștere a bazei de clienți s-ar putea datora îmbunătățirii strategiei de atragere a clienților, dar ar putea fi și rezultatul reducerii numărului de clienți care migrează. O realitate a marketingului este că pierzi clienți în fiecare an. Dacă …