Devino investitor și primești GRATUIT cartea “100 Best Stocks to BUY in 2019” + GHID de tranzacționare la bursă

Economie si Afaceri

Tocmai mi-a ajuns GRATUIT cartea “100 Best Stocks to BUY in 2019” de la XTB România si sunt nerabdator sa o citesc fiindca am tot auzit ca e tare interesanta si cu intelesuri bune pentru investitori.

Daca vrei si tu cartea, completeaza formularul de la acest link si vei primii GRATUIT cartea aceasta care este un bestseller al pieței de capital + un ghid de investiții cu cele mai mici comisioane din România!

Cartea prezintă analizele a 100 de acțiuni de avut în vedere de către investitori în acest an.

Succesul începe cu platforma potrivită

Fie că eşti trader începător sau experimentat, platforma noastră premiată şi uşor de utilizat este construită pentru a-ți aduce rezultate. Versiunea Desktop pentru xStation 5 îți permite să folosești toate funcțiile platformei de tranzacționare direct de pe calculatorul tău. Aceasta este cea mai rapidă versiune a platformei xStation 5.

Mai mult de 50% dintre clienţii noştri folosesc în mod activ și aplicaţia mobilă pentru a tranzacţiona de oriunde s-ar afla. Poți investi in acțiuni sau orice alte instrumente folosind xStation 5 Desktop sau Mobil.

De ce să investești cu XTB?

XTB România este lider regional în tranzacționarea de Acțiuni și CFD-uri. După 16 ani de la înființare, XTB este acum al patrulea broker listat din lume ca mărime și cel mai mare din Europa Centrală și de Est, cu birouri în peste 10 țări. Grupul XTB este, de asemenea, reglementat de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, incluzând FCA și KNF. Investitorii care aleg XTB, beneficiază de:

  • Peste 1500 de acțiuni disponibile de pe cele mai mari piețe din lume
  • Programe educaționale complete, condiții excepționale de tranzacționare și tehnologie avansată dezvoltată in-house
  • Instrumente de analiză, dedicate pieței de acțiuni, integrate în xStation 5

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Economie si Afaceri
Raftul Brand Minds – Cele mai bune cărți de business

Cei mai buni lideri ai lumii sunt cititori avizi, întrucât educaţia continuă ne ajută să ne dezvoltăm personal și să avem o contribuţie mai eficientă în cadrul societăţii. Vezi aici recomandarile Brand Minds! Cărțile din acest raft de recomandări sunt atent selecționate de către echipa BRAND MINDS, în colaborare cu …

Economie si Afaceri
Cele mai bune cărți de business și antreprenoriat

Aproape orice consultant sau expert financiar recomanda clientilor sa investeasca si sa economiseasca inca din tinerete. Pe cat de importante sunt insa investitiile timpurii, la fel de importante sunt si investitiile inteligente. Din acest motiv va prezint azi o lista cu cartile pe care o persoana care face primii pasi …

Economie si Afaceri
1
Care este CARTEA preferata a lui Warren Buffett si a lui Bill Gates: “Cea mai buna carte de business citita vreodata!”

Să spună Bill Gates că este cea mai bună carte de business citită vreodată, iată o etichetă care seamănă cu palmele şi tălpile acelea imortalizate în beton pe un bulevard din Hollywood, menite să nemurească actori celebri. Dacă la părerea lui Bill Gates se adaugă şi cea a lui Warren …