Curtea Veche Publishing la Salonul de Carte Bookfest de Craciun 2013

Evenimente

In perioada 13 – 23 decembrie, Curtea Veche Publishing isi asteapta cititorii la Salonul de Carte Bookfest de Craciun, organizat la Muzeul Taranului Roman.

Vizitatorii standului vor fi intampinati cu titluri noi si reduceri intre 15 si 65%. Curtea Veche Publishing a pregatit si doua lansari speciale de carte, in prezenta autorilor: miercuri, 18 decembrie, la ora 18.00

“Cea mai frumoasa poveste” de Adrian Cioroianu; vineri, 20 decembrie, ora 18.00 -“Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe.

Printre noile titluri prezente la Bookfest de Craciun se numara volumul-bijuterie “Craciunul regal” de Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei, volumul pentru copii “24 de povesti in asteptarea Craciunului. Povesti celebre istorisite de Anne Lano” si una dintre cele mai asteptate carti de bucate ale lui Jamie Oliver, “Gateste in 15 minute cu Jamie”. Fanii colectiilor de dezvoltare personala EZO, Metta si Biblioterapia se vor bucura de noi titluri: “Bucuriile intelepciunii”, scrisa de maestrul meditatiei budiste Yongey Mingyur Rinpoche, “Secretele energiei” de dr. Alla Svirinskaya, “Antioxidantii. Reteta pentru viata” de Bryce Wilde. Editura a pregatit si o serie de carti scrise de autori romani: “O tribuna captivanta” de Alexandru Matei, „O istorie literara a vinului in Romania” de Razvan Voncu, “Ion Barbu, in timp si dincolo de timp” de Basarab Nicolescu, “Grigore Gafencu si proiectul Europei Unite. Vol. III”.

Mai mult, doua dintre cele mai noi titluri din portofoliul editurii vor fi lansate la targ in prezenta autorilor. Miercuri, 18 decembrie, la ora 18.00 va fi prezentat volumul “Cea mai frumoasa poveste. Cateva adevaruri simple despre istoria romanilor” scris de Adrian Cioroianu. Cartea cuprinde povesti reale, despre o lume reala – sau despre fantasmele romanilor dintr-o epoca sau alta. De la povestea coroanei lui Carol I si pana la vanatorile lui Nicolae Ceausescu, de la razboaiele pe care le-am castigat si pana la tratatele care ne-au modificat frontierele, trecutul nostru este plin de astfel de povesti. Autorul spune povesti nu pentru ca idealizarea trecutului ar fi obligatorie – ci pentru ca Istoria, de fapt, aceasta este: o poveste, pe cat posibil mai apropiata de realitatea de altadata.

Iar vineri, 20 decembrie, la ora 18.00 va fi lansat, in prezenta autoarei, albumul biografic dedicat ASR Principesei Margareta a Romaniei, “Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare” de Sandra Gatejeanu-Gheorghe. Pornind de la amintirile Altetei Sale Regale si apeland la documente, fotografii, obiecte personale, dar si lucruri ce fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate in premiera in volumul “Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare”, Sandra Gatejeanu Gheorghe ne vorbeste despre copilaria si adolescenta Principesei Mostenitoare, despre studiile si experienta comunitara, despre viata de familie, interesele si activitatile intreprinse de Principesa Margareta in folosul Romaniei.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evenimente
A inceput targul de carte Gaudeamus

Azi, 25 noiembrie a inceput targul de carte Gaudeamus. Inca de la deschidere iubitorii de carte au dorit sa vada noutatile de la targ dar si sa profite de reducerile prezente la fiecare stand de carte. Fiecare editura are promotii si carti deosebite la preturi acceptabile pentru orice buzunar. Reducerile …