„Spare”, cartea prințului Harry, pe locul 1 în topul vânzărilor Amazon din Marea Britanie

Stiri

„Spare” (n.r. „Rezerva”), prima carte de memorii a ducelui de Sussex, ar fi fost oricum un titlu de succes, însă informațiile apărute în presă din ultima vreme despre dezvăluirile din carte au propulsat lucrarea pe locul 1, la precomandă, înaintea lansării oficiale de marți, scrie The Guardian.

Marii retaileri, inclusiv Amazon şi Waterstones, au pus cartea la vânzare pentru 14 lire sterline, jumătate din preţul recomandat de 28 lire sterline, de când a intrat în precomandă. „Spare” a fost constant în lista celor mai vândute cărţi Amazon de când a fost anunţată publicarea ei anul trecut.

În prezent, ocupă locul 1 în topul general al celor mai vândute cărți. De asemenea, s-a vândut bine și la Waterstones, unde John Cotterill, managerul categoriei non-ficţiune, a declarat că este „unul dintre cele mai bune titluri la precomandă din ultimul deceniu al Waterstones”.

  • Cumpara cartea “Prinţul Harry – Rezerva” de aici: libris.roelefant.rocarturesti.ro
  • Pachet carti “Povestea vietii mele. 4 volume – Regina Maria”: emag.ro
  • Pachet carti: “Rezerva” + “Drumul spre libertate”: librex.ro
  • Pachet Printul Harry + Regina Maria”: librex.ro

„Ne aşteptăm ca interesul ridicat al clienţilor să fie mare şi după publicare, toate acestea făcând ca «Spare» să fie una dintre cele mai vândute cărți în 2023”, a adăugat Cotterill.

La librăriile independente însă, cererea a fost destul de scăzută, iar ştirile dinaintea publicării ar fi putut contribui la un interes mai mic, a spus un vânzător. Hazel Broadfoot de la Village Books din Dulwich a spus că a avut o „câteva” precomenzi pentru „Spare.

Notorietatea cărții de memorii a Prințului Harry a crescut și mai mult în ultima perioadă, după apariția în presă a unor informații privind o bătaie între acesta și fratele său, prințul William, mărturisiri despre consumul de droguri și despre faptul că cei doi frați s-au rugat de tatăl lor, regele Charles al III-lea, să nu se căsătorească cu Camilla, Regina Consorată, episoade povestite în carte.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.ro



No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stiri
Dezvăluiri în cartea „Spare” („Rezervă”): Regele Charles al III-lea i-ar fi sugerat Prințului Harry că este fiul lui James Hewitt, amantul Prințesei Diana

În cartea sa autobiografică, intitulată „Spare” („Rezervă”) și lansată pe 10 ianuarie, prințul Harry nu a ocolit subiectul legat de zvonurile privind aventura dintre mama sa, prințesa Diana, și maiorul James Hewitt. Mai mult, el spune că tatăl său, Regele Charles al III-lea, i-ar fi sugerat că este fiul lui …

Stiri
Cartea Prinţului Harry ar putea duce la sfârşitul domniei Familiei Regale în Marea Britanie

Biografa Regelui Charles al III-lea avertizează asupra riscurilor declaraţiilor făcute de Prinţul Harry în autobiografia lansată ieri pe piaţă. Cartea Prinţului Harry se află deja pe rafturile librăriilor şi, în urma campaniei de marketing agresive, condimentate cu tot soiul de declaraţii şi atacuri la Familia Regală britanică, este deja una …

Stiri
Cronica de carte – Duminica 14 iulie 2019

1. Scriitorul suedez Stefan Ahnhem, autorul seriei Fabian Risk, și-a anunțat venirea în România la începutul lunii octombrie pentru o serie de întâlniri cu cititorii. În limba română, Ahnhem a fost tradus la Editura Litera, cu romanele Victimă fără chip (ianuarie 2019), Al nouălea mormânt (iunie 2019), urmând să apară …