#cărți: Metoda GTD – Arta productivității fără stres (print, audio, ebook)

Economie si Afaceri

Ai o agenție de publicitate, o firmă de IT sau o afacere în orice domeniu pe care vrei să o faci mai productivă? Soluția nu este MOTIVAREA angajaților, ci RELAXAREA lor. De ce? Explicația este următoarea.

Atunci când te stresezi ai tendința de a crea haos în jurul tău, de la tensiunea pe care o transmiți până la organizarea ineficientă.

Apar multe urgențe și nu știi cum să le faci față, apar clienți noi și nu știi când ai timp să stabilești întâlniri și oferte personalizate, oamenii tăi vin cu tot felul de cereri și rugăminți care schimbă cursul actual al lucrurilor.

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

STOP! Agitația nu face decât să agraveze situația. Ai observat că atunci când pleci într-o vacanță ești mai pozitiv și mult mai entuziasmat să încerci lucruri noi? De altfel, nici la capitolul creativitate nu stai rău. Relaxarea îți aduce energie, iar schimbarea mediului entuziasm. Astfel că, știi deja două elemente importante care te pot ajuta să crești productivitatea.

Dar asta nu e totul. Motivarea adevărată provine din confortul pe care ți-l oferă organizarea eficientă. Normal că te simți bine la lucru când faci atât de multe lucruri într-un timp foarte scurt și fără prea multe eforturi. Asta se întâmplă atunci când urmezi metoda GTD a lui David Allen.

David Allen este un consultant în materie de productivitate, recunoscut la nivel mondial drept creatorul metodei de gestionare a timpului – „Getting Things Done” (GTD). Până la vârsta de 35 de ani David a avut 35 de profesii, încercând să înțeleagă managementul fiecăreia. A început să aplice perspectiva sa asupra productivității cu întreprinderile în anii 1980, când i s-a acordat un contract pentru proiectarea unui program pentru directori și manageri la Lockheed.

În prezent este fondatorul companiei David Allen, o firmă de coaching executiv care utilizează metodologia sa „Getting Things Done”. În cadrul companiei, David oferă ocazional seminarii publice de o zi cu privire la metodologie.

El a scris „Metoda GTD” care te scapă de stresul productivității. David propune o nouă organizare care să cuprindă:

1. Arta de a realiza lucruri
2. Practicarea productivității lipsite de stres
# configurarea timpului și spațiului
# clarificarea
# organizarea
# luarea celor mai bune decizii
# controlul proiectelor
3. Puterea principiilor-cheie

#Exerciții pentru stăpânirea Metode GTD (captare, decizie, focalizare, știința cogniției etc.)

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.ro



No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Economie si Afaceri
Cartea Standardul Bitcoin de Saifedean Ammous (în limba română)

Cartea care a convins companii precum TESLA si MicroStrategy ca Bitcoin reprezinta asigurarea unui viitor mai bun Standardul Bitcoin este o carte non-tehnica scrisa special pentru persoanele care vor sa inteleaga rolul pe care il are Bitcoin in lume. O istorie a banilor care incepe inca din perioada preistorica pana …

Economie si Afaceri
Învață să ai ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN SINE și bucură-te de rezultate remarcabile!

Cartea “Secretele supreme ale încrederii depline în sine“ sau in engleza “The ultimate secret of total self-confidence“ scrisă de către Dr. Robert Anthony ne readuce aminte sau ne face să conștientizăm faptul că viața noastră este suma gândurilor pe care le avem și nu o consecință a circumstanțelor exterioare cărora tindem …

Economie si Afaceri
Cartea “Cum cresc brandurile”: Ceea ce specialiștii în marketing nu știu

Legea „pericolului dublu” ne spune că, atunci când cota de piață a brandurilor crește, și clientela lor se mărește. Această creștere a bazei de clienți s-ar putea datora îmbunătățirii strategiei de atragere a clienților, dar ar putea fi și rezultatul reducerii numărului de clienți care migrează. O realitate a marketingului este că pierzi clienți în fiecare an. Dacă …