A inceput targul de carte Gaudeamus

Evenimente

Azi, 25 noiembrie a inceput targul de carte Gaudeamus. Inca de la deschidere iubitorii de carte au dorit sa vada noutatile de la targ dar si sa profite de reducerile prezente la fiecare stand de carte. Fiecare editura are promotii si carti deosebite la preturi acceptabile pentru orice buzunar. Reducerile ajung pana la 70%, astfel veti gasi carti si la pretul de 5 sau 10 ron.

Ca in fiecare an, la targ veti intalni edituri din tara dar si din strainatate care va vor ajuta sa gasiti exact ceea ce va place. In total sunt 385 de expozanti, 200 de edituri si 184 de organizatii culturale. Bineinteles ca veti putea achizitiona si carti culinare care sa va ajute sa va uimiti familia cu noi preparate deosebite.

Pe langa nenumaratele evenimente si lansari, pe 28 noiembrie, Ambasada Franţei vaorganiza la Târgul de Carte Gaudeamus o masă rotunda cu tema “Romanul grafic la confluenţa dintre roman si benzile desenate” cu invitati de la edituri internationale si ilustratori.

Programul de vizitare este urmatorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00

Un bilet de intrare costă 4 lei pe zi iar elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnalistii au acces gratuit. Nu ratati acest targ, mai ales ca o carte adevarata nu se poate compara cu nimic.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evenimente
Curtea Veche Publishing la Salonul de Carte Bookfest de Craciun 2013

In perioada 13 – 23 decembrie, Curtea Veche Publishing isi asteapta cititorii la Salonul de Carte Bookfest de Craciun, organizat la Muzeul Taranului Roman. Vizitatorii standului vor fi intampinati cu titluri noi si reduceri intre 15 si 65%. Curtea Veche Publishing a pregatit si doua lansari speciale de carte, in …