Cartea publicată în memoria lui Ion Dolănescu, nou motiv de ceartă între copiii artistului

Articole

Fac ce fac si tot la scandal ajung. Fraţii Dolănescu au un nou motiv de ceartă. Cartea publicată în memoria artistului Ion Dolănescu este cel mai nou motiv de râcă dintre cei doi fraţi. Se pare că volumul este doar un pretext însă, în disputa pentru avere.

Nici măcar lansarea unei cărţi despre tatăl lor nu a potolit războiul dintre fraţii Dolănescu. “Eu cred că e important conţinutul acestei cărţi, adevărurile, pe care le conţine despre viaţa interpretului Ion Dolănescu”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

“Mai bine făcea 1.000 de cărţi şi le făcea de mai bună calitate, decât 5.000. O să vedeţi dumneavoastră vineri ce fel de calitate o să fie”, a spus Dragoş Dolănescu, care, se pare, ştia de câteva zile ce scrie în carte. Iar unul dintre pasaje îl încurcă rău în bătălia juridică.

“Vodă (aşa cum îşi alinta întotdeauna fiul Ion Dolănescu), este singura şi unica mea bucurie, şi de fapt, rostul meu pe acest pământ.”

Ionuţ nici nu vrea să mai audă de Dragoş. “Am doar două surori, una la Paris şi cealaltă la Los Angeles. Fratele meu nu mai există de mult”, a spus Ionuţ Dolănescu. Iar miza războiului este casa în care a trăit Ion Dolănescu şi pe care Ionuţ nu vrea să o piardă sub nicio formă. “Oricum, pentru mine are foarte mare valoare sentimentală, pentru că am crescut, am învăţat, m-am dezvoltat ca om, ca artist în acea casă. De când tata a murit nu mi-am permis nici să fac curăţenie”, spune Ionuţ Dolănescu.

Cartea semnată de Luminiţa Tucă este un proiect început încă de când artistul trăia şi i-au fost luate mai multe intreviuri. Autoarea a vorbit însă şi cu Ionuţ despre cum era Ion ca tată, a stat de vorbă cu prietenii lui din satul natal dar şi cu Maria Ciobanu.

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole
Ține pasul cu cărțile bune – cărți reduse de Black Friday

Black Friday, evenimentul de reduceri cel mai cunoscut și așteptat din toată lumea, nu este doar despre tehnologie și electrocasnice. Știm că aceste produse au fost motorul campaniei încă de la începuturi, însă lucrurile au început să se schimbe în ultimii ani. Astăzi, reducerile de Black Friday sunt mai diversificate …

Articole
Regele Charles al III-lea, prima apariţie de la publicarea cărţii lui Harry. Unde a mers monarhul

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a fiului său, prinţul Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează DPA. În cartea sa “Spare”, Harry divulgă faptul …

Articole
Reduceri la carti Black Friday – Vezi ofertele

Acum este momentul sa-ti extinzi biblioteca si cunostintele! De Black Friday, te surprindem cu oferte ca la carte! Descopera editurile cu cele mai atragatoare preturi, in cadrul celui mai asteptat eveniment de cumparaturi online din an. Elefant.ro si-a inceput activitatea ca librarie online, iar din dragoste pentru rasfoire, de Black …