Cele mai ieftine eBook readere pe care să îți citești cărțile preferate

Articole

Cele mai ieftine eBook readere de pe piață sunt disponibile și în România, iar pasionații de lecturi digitale le pot cumpăra acum în preajma sărbătorilor.

Cele mai ieftine eBook readere ar trebui să înceapă de undeva de la 100 de lei, aproximativ, până la sub 500 de lei. Vorbim de un gadget pe care îl folosești la lectură, nu să navighezi pe Internet sau să joci jocuri care necesită un hardware foarte bun. Astfel, lista noastră pentru cele mai ieftine eBook readere începe cu un model de aproape 160 de lei și ajunge la poate cel mai bun de anul trecut și care își face treaba și în 2015.

Cele mai ieftine eBook readere sub 300 de lei

Ebook Reader Trekstor Pyrus Mini are un nume prea lung pentru a ține cont de el, dar un preț foarte bun și câteva dotări rezonabile. Dispune de un ecran de 4,3 inci cu rezoluție 800×600 pixeli, are 2GB de spațiu intern pentru stocare și o greutate de 111 grame. Citește carduri microSD și suportă mai multe formate de cărți. Îl găsești în această ofertă.

ebook trekstor

Ebook Reader Prestigio Kite 3664 îl bate pe precedentul la nume, dar are și dotări mai bune cu un preț mai mare. Ecranul este de 6 inci la o rezoluție de 800×600 pixeli, are 4GB de stocare internă cu suport pentru card microSD până la 32GB. Greutatea este de 162 grame. Este disponibil în această ofertă.

ebook prestigio

Ebook Reader Evobook 3 e puțin mai scump decât precedentul, are o cantitate de stocare indentică, suportă card microSD și are o greutate mai mare, dar și o rezistență sporită la șocuri. Ecranul este de 6 inci la rezoluție 800×600 pixeli, iar autonomia ajunge la 10.000 de pagini de lectură. Bateria este mai mare, de 1.500 mAh, în timp ce modelul de mai sus are una de 1.400 mAh. Este disponibil spre achiziție aici.

ebook evobook

Ebook reader Energy E4 Mini este la finalul marjei de preț. Ca dotări are un ecran de 4,3 inci la rezoluție de 800×600 pixeli, are o greutate de 95 grame și spațiu de stocare intern de 4GB, dar suportă card microSD. Îl poți cumpăra acum de aici.

ebook energy e4

Cele mai ieftine eBook readere peste 300 de lei

Ebook Reader Nook Touch WiFi Glow Light are ecran de 6 inci la rezoluție 800×600 pixeli, are 2GB spațiu de stocare plus suport pentru card microSD, iar conectivitatea wireless este un plus. Mai mult, ecranul este tactil și asta sporește interacțiunea. Mai mult, funcționalitatea Glow Light îți permite să ajustezi luminozitatea în timp ce citești pentru ca lectura să fie mai confortabilă. Este disponibil acest eBook reader aici.

ebook nook

eBook Reader Pocketbook Basic Touch 624 este alb sau negru, în funcție de cum vrei carcasa, și se încadrează la fix în lista cu cele mai ieftine eBook readere. Are 4GB de stocare internă, cu suport pentru card microSD, are ecran de 6 inci la rezoluție 800×600 pixeli, bateria este de 1.000 mAh cu o autonomie de 8.000 de pagini, iar greutatea este de 191 grame. Poți cumpăra acest eBook reader de aici.

ebook basic touch

Colecția cu cele mai ieftine eBook readere se încheie cu unul dintre preferatele mele. Este vorba de Kindle Paperwhite cu WiFi, un cititor electronic cu adevărat interesant. Ecranul este de 6 inci și tactil, are un spațiu intern de stocare de 2GB și cântărește 213 grame. Poate stoca până la 1.100 de cărți, dar ce îl face cu adevărat eficient este ecranul foarte bun. Acest eBook reader este disponibil aici.

ebook paperwhite

Tu ce eBook reader recomanzi?

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookLand.ro

Nemira.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole
#cărți – Diferența între Hardcover și Paperback – Voi cum le preferați

De ce vă întreb asta? Pentru că m-am confruntat cu problema aceasta atunci când am vrut să plec în vacanţă şi am realizat că actuala carte pe care o citesc ar ocupa foarte mult şi ar cântări cam un kilogram, însumând cele 1300 de pagini. De asemenea, un alt motiv …

Articole
Harta Răzuibilă a României – Cadoul perfect de CENTENAR

La mulți ani, România! Pentru a sărbători 100 de ani de la Marea Unire, Harta Răzuibilă a României este disponibilă astăzi, 1 decembrie, la prețul promoțional de 99 de lei. Am creat Harta Răzuibilă a României din dragoste pentru frumusețile prea puțin apreciate ale țării noastre, ca să-ți amintească de …

Articole
Scriitori de CENTENAR! Reduceri de până la 30% la CĂRȚI scrise de autori români din ultimii 100 de ani

Pentru noi Centenar înseamnă 100 de ani de literatură, în care nume mai mult sau mai puțin cunoscute lumii de peste hotarele României, așa cum a fost ea întregită în 1918, ne-au adus nouă, românilor, o masă critică pe care să o împărțim în favoriți și favorite. Care este poetul …