#cărți: Metoda GTD – Arta productivității fără stres (print, audio, ebook)

Economie si Afaceri

Ai o agenție de publicitate, o firmă de IT sau o afacere în orice domeniu pe care vrei să o faci mai productivă? Soluția nu este MOTIVAREA angajaților, ci RELAXAREA lor. De ce? Explicația este următoarea.

Atunci când te stresezi ai tendința de a crea haos în jurul tău, de la tensiunea pe care o transmiți până la organizarea ineficientă.

Apar multe urgențe și nu știi cum să le faci față, apar clienți noi și nu știi când ai timp să stabilești întâlniri și oferte personalizate, oamenii tăi vin cu tot felul de cereri și rugăminți care schimbă cursul actual al lucrurilor.

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

STOP! Agitația nu face decât să agraveze situația. Ai observat că atunci când pleci într-o vacanță ești mai pozitiv și mult mai entuziasmat să încerci lucruri noi? De altfel, nici la capitolul creativitate nu stai rău. Relaxarea îți aduce energie, iar schimbarea mediului entuziasm. Astfel că, știi deja două elemente importante care te pot ajuta să crești productivitatea.

Dar asta nu e totul. Motivarea adevărată provine din confortul pe care ți-l oferă organizarea eficientă. Normal că te simți bine la lucru când faci atât de multe lucruri într-un timp foarte scurt și fără prea multe eforturi. Asta se întâmplă atunci când urmezi metoda GTD a lui David Allen.

David Allen este un consultant în materie de productivitate, recunoscut la nivel mondial drept creatorul metodei de gestionare a timpului – „Getting Things Done” (GTD). Până la vârsta de 35 de ani David a avut 35 de profesii, încercând să înțeleagă managementul fiecăreia. A început să aplice perspectiva sa asupra productivității cu întreprinderile în anii 1980, când i s-a acordat un contract pentru proiectarea unui program pentru directori și manageri la Lockheed.

În prezent este fondatorul companiei David Allen, o firmă de coaching executiv care utilizează metodologia sa „Getting Things Done”. În cadrul companiei, David oferă ocazional seminarii publice de o zi cu privire la metodologie.

El a scris „Metoda GTD” care te scapă de stresul productivității. David propune o nouă organizare care să cuprindă:

1. Arta de a realiza lucruri
2. Practicarea productivității lipsite de stres
# configurarea timpului și spațiului
# clarificarea
# organizarea
# luarea celor mai bune decizii
# controlul proiectelor
3. Puterea principiilor-cheie

#Exerciții pentru stăpânirea Metode GTD (captare, decizie, focalizare, știința cogniției etc.)

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

Librarii recomandate de noi:


Librarie.net

Carturesti.ro

Libris.ro

BookZone.ro

eMag.ro

BookCity.roNo Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Economie si Afaceri
Reducere de -20% pentru cartea REGULA 10X a lui Grant Cardone

Indiferent de ce vrei să faci sau să fii – fie că vrei să slăbești 4 kilograme și jumătate, să scrii o carte sau să devii milionar – dorința de a ajunge în aceste ipostaze este un element incredibil de important în acest sens. Aproape fiecare problemă cu care se …

Economie si Afaceri
Cartea Regula 10X by Grant Cardone tiparită sau MP3: Singura diferență dintre succes și eșec (engleză sau română)

Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec / The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure de Grant Cardone este, după cum spune autorul, Sfântul Graal pentru toți cei care vor să cunoască succesul. O carte care îți va spori curajul și încrederea în tine, va elimina …

Economie si Afaceri
Descoperă cartea (tipărită/audio) lui Grant Cardone – Unul dintre cei mai bine vânduți autori din topul New York Times!

Dacă activezi în domeniul vânzărilor sau intenționezi să te reprofilezi în acest domeniu, lasă-l pe Grant Cardone să îți fie mentor! În urma studiilor urmate, a dobândit calificarea de contabil. În urma experienței reale de viață acumulate, a devenit unul dintre cei mai bine vânduți autori din topul New York …